Dekk Companiet - Vi deler vår erfaring

Dekk Companiet har dekkverksted og dekkhotell på Kokstad i Bergen og i Strusshamn på Askøy. Selskapenes ledelse har gjennom 25 år i bransjen utviklet et innkjøpskonsept som gjør oss i stand til å levere riktige dekk til lave priser uten at den lave prisen går ut over kvaliteten på produktet. 

Bruk vår erfaring når du handler dekk og felg. Våre medarbeidere hjelper deg å finne dekk som passer din bil og ditt kjøremønster. Vi tenker sikkerhet først.

Se noen av våre sommerdekk her.

Norsk dekkretur - miljøansvar

Norsk Dekkretur Miljødepartementet stiller krav til håndtering av brukte dekk. Vi er medlem i bransjeorganet Norsk Dekkretur slik at vi alltid er oppdatert på gjeldende forskrifter. Kasserte dekk innsamles og gjenvinnes.

Les mer om ordningen på Norsk Dekkretur sine nettsider.

Bilsalg

Salg - Import - Kjøp - Kommisjon - Innbytte - Finans - Forsikring

Før du kjøper dekk og bestiller sesonglagring på dekkhotell trenger du en bil. Fra våre lokaler på Kokstad har vi til en hver tid biler til salgs. Når du handler bil hos oss er du sikret samme rettigheter som når du handler hos andre seriøse bilforhandlere. Garantier, oppgjørsrutiner og avtaleverk ivaretas på en trygg og profesjonell måte. I tillegg til garantiansvar som følger av norsk lov tilbyr vi en utvidet garantipakke.

I tillegg til utvidet garantipakke formidler vi finans- og forsikringsordninger til bilkjøpet.

Personvernerklæring

Ved bruk av denne nettsiden aksepteres vår personvernerklæring.

Klikk her for å lese vår personvernerklæring (GDPR).